Hjärtats Fånge

Lady Ashlynn inser att hennes liv står på spel då hon blir tillfångatagen av de normandiska inkräktarna som bränt ner hennes hem och mördat hennes familj. Men hon återfår hoppet när räddningen uppenbarar sig i form av den skotske krigsherren som kallas Svarte Iain. Hans rykte skrämmer de flesta, men Ashlynn känner sig märkligt trygg i 9789164095831hans sällskap.

Iain McAlpin har förtjänat sitt rykte. Han är en hård man och ingen kan rå på hans hjärta. En gång tidigare har han älskat och förlorat och han har inga planer på att upprepa det misstaget. Det enda han vill är att bli av med den hetlevrade och rebelliska Ashlynn. Tyvärr finns det en vilja som är starkare än hans egen. Nämligen kung Malcolms. Och han kräver att Iain ska ta Ashlynn till sin äkta maka …

En romantisk historia som kunde bli så bra men som bara blev platt fall. Karaktärerna och deras bakgrundshistorier är så bra. Men när de väl blev ihopslagna så blev det bara så ointressant. Det blev torrt. Ja de var kära och hade passion men inte ens där blev läsaren indragen i deras känslor. Riktigt tråkigt. Det är en bra bok men den kunde ha varit så mycket bättre, nu blev den bara…Määh.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s