Själens Synder – Svuren till Plikten. Fängslad av Åtrå…Hur ska det nu gå?

Hela Alastor Krayls värld skakas i sina grundvalar när han får veta att hans pappa är Underjordens gud, härskare över kaos och ondska. Det enda som räddar honom från att gå under är de bröder han inte vetat om att han hade och det band de har till varandra som själaskördare. Men när en bror mördas blir Alastor besatt vid tanke på hämnd. Den gåtfulla Naphré Kurata är det enda vittnet – eller är hon rentav mördaren? – och hon har svaren han söker.

Som en motvillig väktare på Ytan litar inte Naphré på någon, särskilt inte på en förförisk själaskördare som gör henne het av lust. Sliten mellan plikt och åtrå kämpar hon för att bevara sina hemligheter, även om hon inte vill något hellre än att kapitulera…

9789150706659
Precis som första delen i serien dras jag snabbt in i denna nya spännande värld fylld av ondska, gudar och själaskördare. Denna gång får vi följa Alastor i sin kamp att lyckas hitta mördaren och kanske även själen av sin broder Lukan Krayl. Skriven med spänning, humor och en härlig blandning av kärlek så tror jag att Eve Silver med denna serie kommer gå upp i toppen på den Paranormala Romans himlen. Otroligt välskriven, sticker ut och är allt annat än puttinuttig som Paranormal böcker kan vara. Jag ser fram emot att se läsa den tredje delen när den kommer. Skynda Skynda!

Recensionen på den första boken kan ni läsa här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s