Liebster Awards – Tack Hanna!

Vad kul att bli nominerad till Liebster Awards. Sett att många bokbloggare gjort denna innan så vi ville också vara med så tack Hanna på Bokregn för din nominering och dina sjukt roliga frågor!

liebster-award1_553910002a6b224eb0c32b70

Regler:

Länka tillbaka till personen som nominerade dig
Svara på frågorna som du fick av personen som nominerade dig
Nominera 11 andra bloggar med färre än 200 följare
Göra 11 frågor till dem som du nominerar
Meddela de nominerade via sociala medier/bloggarNu till svaren på frågorna:1. Vad för relation tror du att du skulle ha med den senaste huvudpersonen du läste om, om hen var din granne?
Den senaste huvudpersonen jag läste om var Carrie Hope Fletcher och henne har jag träffat flera gånger redan. Hon är en fantastisk person med humor som vågar vara sig själv och stå för det hon tycker. Jag tror att vi skulle bli otroligt bra och nära vänner.

2. Hur mycket pratar du med vänner och familj om böcker du läser?
Ganska mycket. Jag har ständigt diskussioner med mina kollegor på jobbet om olika böcker jag läser och brukar prata med min familj om böcker jag läser och roliga citat från böckerna.

3. Om du skrev en bok, och på förhand visste att den här boken skulle ha möjlighet att på riktigt påverka en stor mängd människor och deras syn på vårt samhälle/världen/livet, vad skulle du skriva om då?
Kraften av musik. Kanske låter konstigt men för mig är det otroligt viktigt och har varit livsavgörande. Jag ser ständigt hur folk trackar ner på andra pga vad de lyssnar på etc och jag blir lika förvånad varje gång. För dig kanske det är skit men för personen som lyssnar på musiken så kan det vara avgörandet mellan liv och död.

4. Vad med dig själv är du stolt över?
Jag är stolt över den jag är idag och hur jag hanterar olika situationer men mest är jag nöjd över att jag är mig själv, jag har mina intressen och gillar inte någon det så struntar jag i det för jag blir glad av det jag gör.

5. Vilken B&J är din favorit? (Om du inte gillar B&J, vilket är ganska orimligt, välj en annan favoritglass.)
Tydligen är jag en orimlig person då, för jag har aldrig, läs aldrig ätit en B&J glass, mest för att jag inte gillar glass speciellt mycket. Kan äta en piggelin eller så om det är varmt ute på sommaren men nej glass är ingen favorit överlag.

6. Tänk dig att en tjej med stort burrigt hår börjar i din klass/på ditt jobb. Hon presenterar sig som Hermione och frågar om ni ska öva trollformler tillsammans efter dagens slut. Hur reagerar du och vad svarar du?
Självklart låt mig hämta min trollstav så kör vi igång! Ring Ron, Harry, Luna och Neville så kör vi på!

7. Vad var ditt drömyrke som barn?
Som riktigt litet barn hade jag 2 yrken jag ville pyssla med nämligen Delfinskötare och…….Berg o Dalbane provare!

8. Vilken är den konstigaste, roligaste eller sämsta raggningsrepliken du vet? (Alternativ: raggninsmetod)
Måste säga att denna är en klassiker: Var det kärlek vid första ögonkastet eller måste jag gå förbi igen?

9. Skrev du sagor/berättelser som liten? Vad handlade de om?
Ja. Men vill inte avslöja namnen här ifall det i framtiden blir en barnbok av det.

10. Hur tror du att en realityserie alt. dokusåpa med Tyrion Lannister (A Game of Thrones), Elizabeth Bennet (Pride and Prejudice), Regina George (Mean Girls), Jamie Fraser (Outlander), Mathilda (Roald Dahl), Eric Northman (True Blood/Sookie Stackhouse) och Gilderoy Lockhart (Harry Potter) skulle bli?
En fråga bara, VARFÖR FINNS DEN INTE REDAN? Det hade ju varit en toppengrej ju! Personligen röstar jag på Jamie och Elizabeth till final!

11. Ser du dig själv som fangirl? (eller fanboy/fanperson i brist på mer inkluderande ord)
Om du kände mig lite bättre hade du inte behövt ställa denna frågan. Fangirl, Nörd, Passionerad, You Name it och jag är det. Haha.

Tack Hanna för de fantastiskt roliga frågorna! 😀
Och precis som Hanna sa, det är nog väldigt många som redan gjort denna men hör av er om ni vill bli nominerade eller kanske vill göra den en gång till så ska vi kunna fixa något!

Annonser

4 thoughts on “Liebster Awards – Tack Hanna!

  1. Jag är också en orimlig person, för jag äter inte heller B&J-glass, men det beror mest på att jag är glutenintolerant och de flesta av deras glassar innehåller deg/kakor.. Glass är ungefär det bästa jag vet annars. 🙂 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s