Magin och Mysterierna fortsätter

Jag är en Överlevare.
Man skulle kunna tycka att jag, efter att ha kidnappats som barn, fängslats som tonåring och sedan släppts fri för att arbeta som provsmakare, har uthärdat tillräckligt. Men nej. Upptäckten att jag besitter magisk kraft – förmågor som är förbjudna i Ixia – har resulterat i en avrättningsorder. Min enda chans är att fly till Sitia, platsen där jag en gång föddes.
Magin
Men Sitia känns främmande och jag behandlas som en fiende, till och med av min egen bror. Dessutom kan jag inte kontrollera mina krafter. Jag vill lära mig att behärska min magi men tiden är knapp. En ondsint magiker har trätt fram och jag är utsedd till hans nästa offer.

Kommer mina magiska krafter att rädda mig … eller bli min död?

Magin är den andra delen i Yelena Zaltana triologin. I andra boken flyr Yelena från allt hon känt till det senaste åren och beger sig ut på en resa hem igen. Men vart hör hon egentligen hemma? Med spänning, humor och fantastiska karaktärer får vi följa med Yelena på ytterligare ett äventyr. Den var inte lika WOW som del ett men det är snudd på. Jag längtar efter att få läsa den avslutande delen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s