Främlingen från Havet

Handling: Morwenna Morgan trotsar sin brors order och tar sig ner till havet, där ett skepp har förlist mot klipporna. På stranden hittar hon en skeppsbruten man. Helt oväntat känner hon en ögonblickligen attraktion för främlingen. Han är precis hennes typ, och långt ifrån den obehaglige friare hennes bror tvingat på henne.

När mannen, som kallar sig Adam, får tillbaka minnet blir situationen både farlig och komplicerad. Han är egentligen lord Rupert Melford, utsänd av regeringen för att spionera på familjen Morgan. Att de smugglar konjak och siden från Frankrike kan han låta passera – då är det mycket värre med misstankarna om deras inblandning i en sammansvärjning mot kungen!

Vad jag tyckte: Detta var väldigt mycket Harlequin där man kunde gissa sig till slutet men ändå den innehöll så mycket mer. Dock en svag 3:a är allt den kan få. Jag gillade mer intrigerna kring det mystiska som familjen Morgan höll på med än kärlekshistorien mellan Morwenna och Rupert vilket var tråkigt. Vet inte om det var översättningen eller så men fastnade inte riktigt sådär som jag kanske hade önskat och det kanske var det som blev problemet. Att jag önskade mer än vad jag fick.

9789164098436

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s