Publicerad i Recensioner 2015

Gregor – Krigarens Död (Gregor från Ovanjord #5) – Suzanne Collins

9789163875441

Gregors vänner i Underjord har gjort sitt yttersta för att hindra från att läsa den sista profetian, och nu förstår han varför. Det står nämligen att krigaren, Gregor, ska dö. Men att lämna Underjord är inget alternativ. En råttarmé är på väg mot Regalia och hotar att förgöra staden och nu måste Gregor kämpa för sina vänner, för Underjord och för sin familj en sista gång.
En kod måste knäckas, en mystisk prinsessa ska hittas och Gregor behöver få kontroll över sin mörka sida. Det är dags att besegra den galna Bane en gång för alla. Och klockan tickar.

Krigarens död är den avslutande delen i serien om Gregor från Ovanjord och det är så jobbigt att lämna den här fantastiska världen som Suzanne har byggt upp bakom sig. Fem fantastiska äventyrsböcker med perfekt blandning av spänning, vänskap, sorg, kärlek och humor. Jag kommer verkligen att sakna alla karaktärer. Ni får verkligen inte missa denna serien den är något utöver det vanliga. Visst är den riktad mot en yngre läsrålder men den fastnade även i denne 26-årings hjärta.

2 reaktioner till “Gregor – Krigarens Död (Gregor från Ovanjord #5) – Suzanne Collins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s