Recension – Änglafall

ee_anglafall_omslag_inb
Sex veckor har gått sedan undergångens änglar nedsteg för att utplåna den moderna världen som vi känner den.
Brutala gatugäng regerar på dagarna, rädsla och vidskepelse styr på nätterna. När krigaränglarna för bort en hjälplös liten flicka tänker Penryn, hennes sjuttonåriga syster, göra allt för att få henne tillbaka. Allt, inklusive att slå sig ihop med Raffe, en skadad fiendeängel.
Penryn och Raffe reser genom ett mörkt och förvridet Norra Kalifornien mot änglarnas högborg i San Fransisco, där Penryn kommer att riskera allt för att rädda sin syster – och där Raffe måste förlita sig på sina största fienders nåd för att ha en chans att bli hel igen.

Änglafall var en sådan där bok som slängde in en direkt i händelsernas centrum och inte släppte taget fören den sista sidan var utläst. Och en sådan bok var det länge sedan jag läste nu. Jag blev så positivt överraskad av denna bok att jag genast vill slänga mig över del två. Det är spänning, action och hög puls från första till sista sidan, hur kan man inte älska det?

Låt oss prata huvudkaraktärerna. De är så löjligt välmatchade men på ett bra sätt. Visst det ligger kanske en liten kärlekshistoria och lurar under ytan men det är inte alls det som boken plockar på. Det är att hjälpa en annan person oavsett vem eller vad den är, vilket är ack så viktigt. Speciellt i en tid som denna. Jag kan bara tacka, bocka och applådera Susan Ee för denna fantastiska bok!

Annonser

2 thoughts on “Recension – Änglafall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s