Maskeradklubben #1 – Illusioner

ny

Bastarden John ”Rhys” Rhysdale har tvingats förtjäna sitt levebröd genom hårt hasardspel på gatorna. Nu är han ägare till det populäraste speletablissemanget i hela London – Maskeradklubben.
Att varje natt bevittna socitetens utsvävningar och omåttlighet får Rhys att hålla sig i periferin. Tills en mystisk rödklädd dam med pärlprydd mask anländer. Hon är gåtfull och elegant, och hon lockar in Rhys i trängseln kring spelborden.

Det var länge sedan jag läste en romance från Harlequin som fängslade mig så. Maskeradklubben är spännande på mer än ett sätt. Här kan sociteten, även de fina damerna, röra sig osedda genom att vara utklädda och skydda sitt ansikte med masker. Till en början var jag lika nyfiken på den rödklädda kvinnan som så mystiskt rör sig inne på maskeradklubben men sedan fastnade jag för relationerna karaktärerna mellan och deras mörka bakgrund. Jag vågar inte skriva så mycket för jag är rädd att magin med denna bok kommer att försvinna då. Var inte rädda för att det är en Harlequinbok för den har samma kvalitet som vilken stor roman som helst. Längtar efter att få läsa den andra delen som heter Trollbunden som kommer att handla om två karaktärer som rör sig i utkanten i denna bok, men som dock var så pass intressanta att jag hoppades på att dem skulle få sin historia berättad i del 2 och så blev det. Kan jag verkligen hålla mig tills efter jul för att köpa in den undrar jag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s