Tillbakablick bookhaul januari 2017

Nu när det är nytt år gäller det att titta tillbaka på förra årets januari bookhaul och se hur många som vi har läst och finns alla kvar i bokhyllan? Självklart så länkar vi även till de böcker som vi har läst och recenserat.

Lena:
I Januari 2017 fick jag eller köpte in totalt fem böcker. Ett efterlängtat recensionsexemplar av Världen Efter från Modernista och fyra andra böcker. Jag hann läsa två av böckerna som jag länkar recensionerna till här under om ni är nyfikna på att läsa dem. On the Other Side står på min 5 böcker att läsa under 2018 lista och de andra två , The Poppy Factory & Mellan Fyra Ögon, kan troligtvis slinka med dem också om tiden finns för det. Har ni läst någon av dem och kan rekommendera vilken jag skall börja med?

Världen Efter av Susan EE
Roseblood av A.G. Howard

Pernilla: Jag hade två stycken böcker med i den bookhaulen och då skulle man ju kunna tro att jag har hunnit läsa ut båda på ett år, eller hur? Men icke, jag har bara läst den ena än så länge nämligen The Little Book of Hygge: the Danish Way to Live Well. Hjärtats innersta röst (den andra boken i bookhaulen för min del) är ju uppföljaren till Konsten att höra hjärtslag, som jag inte har börjat läsa ännu. Dock så är båda kvar i bokhyllan än så länge i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s