I LAV LIT #2

Då var det dags för att motta den andra boxen av I LAV LIT för året och jag är otroligt glad över att Lavender Lit har startat denna tjänst. Du måste inte alls prenumerera utan kan välja att köpa den box du tycker ser intressant ut. Boxarna kostar 269kr inkl frakt och ges ut en gång i månaden. I boxarna får man en ännu ej utgiven inbunden bok och exklusiva bokrelaterade överraskningar. Detta är endast den andra boxen jag köpt men är otroligt nöjd och det märks att dem lägger ner tid och energi på varje box.

Vill du läsa på mer om boxarna samt informationen om dem, kan du LÄSA DET HÄR

IMG_1179

Andra boken ut för i år blev den svenska översättningen av Children of Blood and Bone: Solstenen som den heter på svenska. Den beskrivs som en bladvändare med häftig magi som är inspirerad av Västafrika och Black Lives Matter-rörelsen. Den skall även innehålla starka karaktärer och det låter ju helt fantastiskt bra eller hur? Ser fram emot att sätta tänderna i den!

IMG_1210

De två saker som vi fick med i den här boxen är ett smycke designat med inspiration av boken. Väldigt fint och jag ser fram emot att läsa boken och se kopplingarna till den.

IMG_1220

Detta var en trevlig liten överraskning om ni frågar mig. Ett block där man kan föra anteckningar under läsandets gång. Detta kommer hjälpa otroligt mycket inför bloggningen här hos oss. Och söt som attan är den också. Perfekt att samla sina tankar på!

IMG_1227

Jag ser otroligt mycket fram emot vad nästa box kommer att innehålla för det märks verkligen att Lavender Lit lägger ner tid och energi på dessa boxar. Är det någon av er som har provat på I LAV LIT? Vad tycker ni?

Annonser

2 reaktioner till “I LAV LIT #2

 1. Jag har inte provat boxen och kommer nog inte att göra heller men vet hur kul det är med boxar som kommer till brevlådan som man inte vet vad de innehåller 😉 Boken du fick verkar också superintressant! Ska jag hålla utkik efter så småningom!

  Gilla

  1. Ja det är verkligen roligt, dock med denna box vet man alltid i förväg vilken bok som kommer med så att man kan välja om man vill ta den boxen eller inte. Nu råkar det bara ha varit så att de 3 första boxarna ut för året var böcker som jag vill läsa.
   Jag ser verkligen fram emot att läsa Children of Blood and Bone, den verkar vara väldigt unik så det ser jag fram emot. Och även en introduktion till en ny författare för min del och det är alltid positivt. Ska bara läsa klart en av böckerna som jag läser nu innan jag startar denna! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s