Publicerad i Kommande

Nyheter i maj

Visst låter det konstigt? Det är redan Maj vilket betyder att det är dags att börja tänkta på sommarens läsning eller vad säger ni? Låt oss kolla vad som släpps i bokväg denna månad…

Lena: Maj verkar haka på trenden att släppa story-retellings. Varför inte passa på att läsa Skönheten & Odjuret som är skriven från Odjurets synvinkel eller varför inte läsa en modern version av Rödluvan? Sedan måste jag ju säga att både Dating Disasters of Emma Nash och Bookish Boyfriends verkar vara lite rolig läsning lagom till semestern.
Royals verkar vara en Hallmarkfilm i bokformat och så får vi ju inte glömma Love and Luck av Jenna Evans Welch, ni vet författarinnan till Love & Gelato som jag läste förra sommaren. Hmm kanske är detta en ny trevlig start på en sommarläsningstradition?

 

Pernilla: De här fem böckerna som släpps i maj är jag lite extra nyfiken på att läsa. Ifjol så läste jag When Dimple Met Rishi och nu kommer Sandhya Menons andra bok From Twinkle with Love, som har lite film-tema. Love & Luck, Bookish Boyfriends A Date with Darcy samt Dating Disasters of Emma Nash verkar alla vara härliga böcker med lite humor. Så lärde jag mig att älska min kropp känns som ett bra ämne att läsa lite mer om.

nyheter i maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s