Hur går det med våra utmaningar?

Nu är vi inne i juli månad vilket betyder att vi nu skall kika tillbaka på vårat mål för det här året. Hur har det egentligen gått?

books

Goodreads Reading Challange

Lena – Mitt mål för året var att läsa 35 böcker och hittills har jag läst ut 21 stycken, så mer än halvvägs.

Pernilla – Mitt mål för 2018 var att läsa 50 böcker och hittills har jag läst ut 30 stycken, vilket betyder att jag ligger 5 böcker före i tidsschemat, vilket är rätt så bra. Jag hade även ett mål att läsa minst 10 000 sidor, för att inte enbart läsa ut de kortaste böckerna för att uppnå målet med antalet böcker. Här har jag hittills läst 6 313 sidor, så där är jag en bra bit på väg.

Klassiker Utmaning

Lena – Mitt mål var som sagt att jag skulle läsa 1 klassiker vilket jag redan gjort, jag har till och med läst ut 2.

Pernilla – Mitt mål var att läsa minst 3 klassiker och hittills har jag läst 0. Så det här är ett mål jag måste ta tag i lite mer. Klassiker är dock något jag hellre läser på hösten, så jag satsar på att läsa de då.

Hyllvärmare 2018

Lena – 10 stycken var målet och just nu har jag läst 3 stycken så detta är nog den utmaning jag får kämpa lite med i år.

Pernilla – Mitt mål var 4 stycken, och hittills har jag läst ut 1 hyllvärmare, så det borde jag försöka att läsa fler för att klara av. Målet med att läsa minst 1 biografi har jag dock klarat av, har till och med läst 2 stycken.

Buddyreads

Vi skulle läsa 2-3 böcker gemensamt i år och recensera tillsammans. Vi har redan läst ut en vilket blev Alla Hjärtans Mirakel. Just nu håller vi på att läsa Bokhandeln på Riverside Drive tillsammans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s