Publicerad i Kommande, Okategoriserade

Nyheter i Augusti

Nu är vi en bit in i Augusti men både jag och Pernilla har varit bortresta på våra semestrar så detta inlägg fick dyka upp lite senare än vanligt. Men här kommer alltså de titlar som vi tycker låter intressanta bland Augusti släppen!

Lena: För min del fastnade jag endast för 2 böcker denna månad. Den första är Toil & Trouble som förövrigt påminner mig om Harry Potter och är en samling med 15 noveller från kända kvinnliga författare med tema magi. Den andra boken jag fastnade för var en historical fiction bok om Mary Seymore, dotter till Katherine Parr, som togs till ett barnhem och förmodades vara död efter att ha försvunnit. Låter väldigt intressant och gillar man böcker skrivna av Philippa Gregory skulle man tydligen även gilla denna, och Philippas böcker är en guilty plessure hos mig så varför inte prova på denna också!

Pernilla: Jag är lite nyfiken på att läsa Our Stories, Our Voices just eftersom det är intressant att ta del av människors historier och det verkar vara flera bra författare som har bidragit till denna bok. Not so nice guy låter som en romantisk komedifilm så av den anledningen vill jag läsa den.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s