Publicerad i Kommande

Nyheter i Oktober

Då var det dags för oss att kika på de intressanta boksläppen för Oktober månad och det verkar släppas en hel del intressanta titlar denna månad.

40379641_1716623995113737_6426355940605296640_n

LenaJag fann en hel del intressanta bokreleaser denna månad vilket gjorde mig förvånad eftersom de föregående månaderna varit lite tunna i utbudet. Jag ser väldigt mycket fram emot Marilla of Green Gables som skall handla om tiden innan Anne dök upp i deras liv.

Pernilla: The Royal Runway ska påminna lite om En prinsessas dagbok och bara det får ju mig av nostalgiska skäl att vilja läsa den. Marilla of Green Gables är jag också nyfiken på precis som Lena, för det handlar om vad som händer innan Anne är där. Nicholas Sparks bok Every Breath verkar vara ännu en berättelse som kommer att beröra en. Äntligen börjar julböckerna komma! Den här månaden släpps Dear Santa som ska vara en julversion av filmen You’ve Got Mail, så den verkar riktigt lovande. Christmas Camp är en annan julig bok som kommer ut nu i oktober. Brutna ben och brustna hjärtan – en alldeles omöjlig jul ser jag så mycket fram emot att läsa då den verkar riktigt rolig.

Nyheter i oktober

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s