Evelyn Hugos Sju Äkta Män

reid_evelyn_hugos_sju_akta_man_omslag_inb
Att Evelyn Hugos sju äkta män är populär lär nog ingen ha missat. Den dök upp från ingenstans och är på allas läppar och i deras bokhyllor. Och jag förstår precis varför.
I boken får vi följa en reporter vid namn Monique som en dag blir utvald av Hollywoodlegendaren Evelyn Hugo för att göra ett exklusivt reportage. Men när hon väl möter Evelyn inser hon att hennes uppdrag är viktigare än så, hon ska nämligen skriva Evelyn Hugos livshistoria.

Jag älskar den här boken, den drar in en i en helt annan värld och jag hade svårt ett flertalet gånger att förstå att historien och den häftiga powerladyn Evelyn Hugo är fiktionell för så bra skriver Taylor Jenkins Reid. Det är en ära att få följa Evelyns liv genom Hollywoods glamorösa fester, hjärtekrossande kärlekar och oändliga livshistorier från privatlivet. Vad ska jag säga, en riktigt fullpoängare som träffar mitt i prick!

Annonser

2 reaktioner till “Evelyn Hugos Sju Äkta Män

  1. Nu är jag ännu mer taggad på att dyka ner i denna bok! Får skynda mig att läsa ut den bok jag håller på med just nu så jag kan börja på den 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s