Publicerad i Book Haul

Bookhaul London

Kommer ni ihåg hur glada vi lät i det förhandsinställda inlägget om London resan. Ja den började så strålande och fint men verkligheten blev en annan. Istället för att ha en lugn skön första dag i London så blev det lång väntan på flygplatsen. Nämligen i 7 timmar. Ja ni läste rätt, i 7 timmar satt vi på Arlanda istället för att njuta i London. När vi väl landade fick vi problem med hotellet också och fick stressa ihjäl för att hinna iväg till Westlife konserten som vi anlände till 15 minuter innan konsertstart, precis när dörrarna öppnade.

Så istället för att mysa och ta vår tid inne i bokhandlarna som var planen fick vi helt enkelt springa snabbt in på Foyles och Waterstones för att försöka hitta de där böckerna som vi ville ha.Lena:
Jag hade planerat att köpa in flera böcker varpå ingen av dem fanns i affär förutom 1. Men efter ett besök på Paddington affären fick även bok nummer 2 följa med hem.

iPiccy-collage

Pernilla: Jag hade tänkt köpa hem några böcker, men hittade hör och häpna bara en i London. Hon som jobbade i kassan på Waterstones var dessutom snäll och sänkte priset med 2 pund för att matcha deras pris på nätet.

On the Come Up

Jag fick dessutom hem den inbundna versionen av Paddingtonböckerna i en samlad volym, 2 dagar innan avresan och så köpte jag en Paddingtonnalle på plats i Paddington affären, så den får vara med på ett hörn här.

Paddington1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s