Publicerad i Okategoriserade

Utmaningar & Tankar

Nu när över halva året har gått så ville vi kolla tillbaka på hur det faktiskt ser ut med våra utmaningar och Vill-Läsa-Listor som vi gjorde i början av året.

Lena:
Jag planerade att hinna läsa 40 böcker i år och enligt Goodreads statistik just nu så ligger jag 8 böcker före i det schemat och är alltså 70% klar och då har inte ens min semester startat ännu vilket känns bra. På min Att-Läsa-Lista har det gått lite sämre måste erkännas då jag endast läst 3 av de 10 jag ville läsa i år men än finns det ju tid för det.
Över det så hade vi ett gemensamt mål där vi planerade att tema läsa olika böcker på ett specifikt tema och det tänkte vi att vi skulle hinna göra 3 gånger i år så då är vi i fas med detta då den tredje omgången är pågående.
Det jag måste satsa på den kommande tiden är alltså att ta itu med den där Att-Läsa-Listan som jag skrev av en anledning, nämligen för att några av dem stått i bokhyllan alldeles för länge.

Pernilla:
I början av året så planerade jag att läsa 52 böcker i år, men började dock året med den värsta lässvackan någonsin, så halkat efter lite grann. Enligt Goodreads har jag läst 21 böcker i år, så ligger fem böcker efter för att klara snittet på en bok i veckan. Ett annat mål var att läsa ut ett par bokserier som är påbörjade, 12 hyllvärmare och 3 klassiker. När det gäller det här målet så har jag läst 1 hyllvärmare, men har prioriterat om lite och fokuserar på recensionsexemplar istället för hyllvärmarna och klassikerna…
Temaläsningen flyter dock på fint, vi har klarat av 2 av 3 hittills och den 3e omgången har vi precis påbörjat.

Mina topp 10 böcker att läsa under året är Oliver Twist, The Hobbit, Som om du inte fanns, Björnstad, Kvinnan som stal mitt liv, Stanna hos mig, Evelyn Hugos sju äkta män, Han är min, Patrioterna samt Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt. Av dessa har jag hör och häpna läst hela noll stycken…

Sammanfattningsvis så har det gått sådär med läsmålen hittills för min del. Men det finns fortfarande tid kvar att läsa i år tänker jag och det är böcker som jag fortfarande vill försöka hinna läsa i år.

4 reaktioner till “Utmaningar & Tankar

  1. Åh, vilket underhållande inlägg att läsa. Borde också se till att se över lite vad jag skrev i början av året att jag skulle läsa och se om jag faktiskt gjort det. Samma sak med Popsugar Reading Challenge som jag ville delta i. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s