Publicerad i Recensioner 2019

Recension – All That She Can See

IMG_7525

Carrie Hope Fletcher är en kvinna som jag beundrar väldigt mycket och även haft turen att träffa flera gånger. När hon berättade att hon skulle börja skriva böcker blev jag väldigt glad och det här är den andra boken jag läser av henne om man inte räknar med hennes självbiografi.

I denna berättelse får vi möta Cherry som har en ovanlig förmåga. Hon kan nämligen se människors negativa känslor som små monster bakom deras ryggar. Men en dag kommer hon på att hon kanske kan hjälpa människor genom att öppna ett bageri där hon helt enkelt bakar ner sina egna positiva känslor. Visst låter det som en bra sak? Men snart dyker en person upp i staden som heter Chase som skall visa sig bli Cherrys allra tuffaste uppdrag hittills. Men snart börjar Cherry upptäcka något annat om Chase och varför han beter sig som han gör.

Jag gillar alltid att läsa Carries böcker för dem sticker verkligen ut ur mängden och skapar en bra blandning mellan kärlek, vänskap, familj och små magiska element i den vanliga vardagen. Denna var lite segstartad dock men när den väl kom igång så slukade jag den och blev ofantligt förvånad när jag satt med tårar i ögonen mot slutet för jag trodde inte alls att jag skulle bli så känslosamt berörd över en del saker som händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s