Publicerad i Recensioner 2019

Recension – Dubbelliv

IMG_7494

Jag vet inte hur jag ska starta den här recensionen ärligt talat för tyvärr var det här inte en bok för mig vilket jag trodde. Kanske var det mina höga förväntningar innan eller det faktum att jag inte kunde fastna för huvudkaraktären men någonting var fel under hela läsandets gång.

Vi får veta att 30 år tidigare har det skett ett brutalt mord. Att Claires mamma och barnflicka blivit mördade och att Claires pappa sedan den kvällen försvunnit spårlöst. Berättelsen följer sedan Claire när hon får reda på att hennes pappa skymtats och hur hon tar det på sig att försöka finna honom, för hon vill ju veta om han är mördaren eller om han helt enkelt är ytterligare ett offer.

Visst låter det som en spännande historia? Ja det tycker jag med och att den är löst baserad på att riktigt fall gör den ännu mer spännande men som jag sa i introduktionen så föll den här boken bara platt för mig. Jag blev aldrig indragen i historien riktigt och när slutet kom och blev som det blev, ja då blev jag väldigt besviken.

Detta är säkert helt rätt bok för någon annan men blev tyvärr inte boken för mig. Men det är just det som jag älskar att upptäcka i böckernas fantastiska värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s