Publicerad i Recensioner 2019

Recension – Farligt Nära Sanningen

IMG_7555

Jag måste vara ärlig och direkt säga detta, jag köpte hem denna endast på grund av omslaget när jag befann mig i affären. Det enda jag visste om den var att den hade någonting med spioner att göra och det räckte för mig.

Vi får följa James, som i uppdrag av kungen befinner sig på Thorncliff Manor där han måste leta upp en gömd och väldigt viktig bok. Han håller sig på sin kant och på sin fria tid letar han sig genom rum och hemliga gångar efter boken. Men någon annan har precis samma plan. Änkan Chloe Heartley är också på jakt efter boken, men varför? Trots att dem inte litar på varandra så börjar dem samarbeta för att finna den.

Som ni redan märker kommer det såklart att bli en spirande romans mellan dessa karaktärer och det var just därför jag valde att läsa den på min sommarsemester. Det är ju då man behöver det som mest. Och det var en härlig resa dem tar oss med på. Det som jag mest fastnade för var inte dem som par utan hela denna komplott och hemligheter som boken innehöll, att ta reda på vart den var gömd, vilka som är misstänkta och varför dem båda karaktärerna letar efter den. Romantik delen blev lite meeh och ointressant i jämförelse men jag är glad att äntligen ha läst den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s