Publicerad i Okategoriserade

Frånvaro, Läsning och kommande projekt

Hej alla,

I skrivande stund så har vi båda otroligt mycket att göra och tyvärr har läsandet fått stå lite vid sidan av under dessa dagar. Men vi tänkte springa in här lite snabbt och prata om hur läget ser ut just nu för oss båda och berätta lite om kommande projekt.

Lena: Just nu läser jag och Pernilla boken Red, White & Royal Blue tillsammans och diskuterar med jämna mellanrum vilket är riktigt roligt och intressant. Det blir verkligen en helt annan dimension till berättelsen. Vid sidan av den boken läser jag den sista delen i The Vampire Academy serien Last Sacrifice samt den omtalade (på gott och ont) Jack The Ripper. Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om den än så länge. Men den kanske växer ju längre in man kommer i berättelsen.
Jag håller även på att planera inför ett miniprojekt som kommer i slutet av det här året och försöker lista ut hur jag på bästa sätt kan blogga om det här på bloggen men mer om det senare.

Pernilla: Precis som Lena skrev så läser vi Red, White & Royal Blue tillsammans nu. Det är väldigt begränsat med läsningen just nu för min del. I princip bara till frukost och en liten stund innan läggdags den här veckan. Jag håller dessutom på att läsa Inte längre min, som är uppföljaren till Tio över ett. Var tvungen att börja på den direkt när jag läst ut första delen. Det finns några projekt för bloggen och vår bookstagram inplanerade till sista delen av året nu, det gäller bara att få tiden till dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s