Publicerad i Recensioner 2019

Buddyread Red, White & Royal Blue

Wow då var det dags för ytterligare en buddy read här på bloggen. Det hela går ut på att jag och Pernilla läste samma bok, valde hur långt vi skulle läsa, diskuterade och nu recenserar den tillsammans. Det är verkligen sjukt roligt att läsa på det här sättet, som en egen liten bok klubb.

IMG_7666

Handling
Vad händer när Amerikas Första Son blir förälskad i Prinsen av Wales? Vill du ta reda på det, då ska du absolut titta efter den här boken.

Vad Pernilla tyckte om boken

Jag klickade hem boken ett tag efter att den hade släppts då jag var nyfiken på den efter att den verkligen har blivit tokhyllad överallt. I boken så finns det en bra representation när det kommer till karaktärerna vilket jag gillade. Det bästa med boken är att det finns humor som en röd tråd genom berättelsen och att den samtidigt tar upp lite tuffa ämnen. Efter att ha läst den så kan jag säga att jag gillar den och kan rekommendera den om man vill läsa en småmysig bok. Betyget blir 4 av 5, så den är bra och den utlovar en hel del skratt.

Vad Lena tyckte om boken
Det här är en av årets största snackisar och när jag hörde vad den handlade om då kunde jag inte låta bli att klicka hem den omgående. Någonting som jag absolut inte väntat mig av den här boken var hur rolig den faktiskt var. Jag fann mig själv skrattandes ett flertalet gånger och kunde knappt lägga ifrån mig den under längre stunder. Älskar att den här boken har en riktigt bra representation när det kommer till karaktärerna, det finns verkligen allt. Läs den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s