Publicerad i Recensioner 2019

Your Best Life

Your Best Life

När Margaux började blogga så hade hon precis gjort slut med kille, sagt upp sig från jobbet och åkt till andra sidan jorden. Livet var minst sagt ställt på sin ända. Med humor och glädje byggde hon snabbt upp en stor följarskara och idag har hon fått pris som Årets Influencer två år i rad och är hett eftertraktad i alla möjliga sammanhang. 
I en tid där psykisk ohälsa står högt på mediers dagordning vill Margaux vara en konstruktiv, optimistisk och peppande röst. Utifrån sina erfarenheter delar Margaux med sig av sitt recept för att må bra och nå sina mål. Genom att ha en livssyn och en inställning som möjliggör glädje och lycka så kan du också nå dit. Ta del av hennes motton och bli ditt bästa, lyckligaste jag utan att det sker på andras bekostnad.

I boken så delar Margaux med sig av sina 9 motton, där varje motto är ett kapitel. Jag var lite tveksam först och tänkte ”ännu en bok av en influencer som släppts…” men redan under första kapitlet så fascinerades jag av hur ärligt Margaux beskriver saker och delar med sig av sin egen historia. Det krävs en del mod att så öppet våga berätta om saker så att vi som läsare får ta del av det och det gör också att hennes poäng framgår ännu tydligare. Den är helt klart läsvärd, även om du inte vet vem Margaux är sedan tidigare. Det jag framförallt tar med mig efter att ha läst boken är att ett positivt synsätt gör saker lättare, att man ska våga lita på sin instinkt/magkänsla, att man inte ska vara så hård mot sig själv och att man inte kan kontrollera allting och att det faktiskt är okej. Det gäller helt enkelt att ta vara på livet och göra det bästa utav det.

Tack så mycket för boken Bookmark förlag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s