Publicerad i Recensioner 2020

Recension – FB: Grindewalds Brott

72254353_503149763565953_7016859917411680256_n
Det andra manuset till den andra filmen i denna serie och vi får följa med karaktärerna på ytterligare äventyr och även lära känna den ökända Grindewald när han planerar att ta över världen. Låter rätt mörkt, och det är precis det jag gillar men den andra delen.
Förutom den vanliga kampen mot mörkret som vi är så välbekanta med via Harry Potter så uppskattade jag alla återblickar på det som hänt förut. Vi lär känna karaktärerna vi känner och älskar lite mer på djupet genom återblickar till deras ungdom och vi får även i denna del massor av nya lösa trådar till historien för att kunna fortsätta senare. Vad skall man säga egentligen? Jag älskar den här världen och tycker väldigt mycket om att läsa mer om karaktärer, händelser m.m och få nya perspektiv att gotta ner sig i.

Ett misstag som jag dock gjorde var att jag råkade köpa hem den svenska översättningen vilket blev otroligt fel i mitt huvud då jag läste den första på engelska. Helt plötsligt vart det som ett hel ny historia haha. Men någon gång i framtiden, om jag finner den i en välgörenhetsshop för en billig peng och i bra kvalitet så kommer jag att byta ut denna utgåva som förövrigt är så underbart vacker! Jag bara älskar denna nyans av blå och med guldfoliering hur kan man inte älska det!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s