Publicerad i Recensioner 2020

Recension – En Enda Hemlighet

9789137144252 (1)
I den här berättelsen får vi möta Isobel som jobbar som fältläkare. Men när den ideella organisationen Medpax får problem kan hon inte bara stå och se på, hon måste göra något. In kommer Alexander De La Grip, sonen och det svarta fåret i en av Sveriges finaste adelsfamiljer. När han möter den arga och vackra Isobel bestämmer han sig att hon skall bli hans nästa erövring. Och han har ju pengarna som hon faktiskt behöver.
Snart dras det omaka paret till varandra och dem måste börja bearbeta sina traumatiska förflutna.

Det här var en känslomässig bergodalbana till bok. Huvudparet Isobel och Alexander älskade jag att följa i början och var inte alls beredd på det där actionfyllda slutet som vi faktiskt fick. Men i mitten av boken skiftade mitt fokus till någon helt annat, nämligen historien mellan Peter och Gina som jag fann mycket intressant och hade jag läst denna tillsammans med någon annan hade vi haft en riktigt bra diskussions möjlighet kring dessa ämnen som togs upp.

Som ni kanske redan vet så är jag en stor beundrare av Simonas böcker och efter epilogen till denna bok, som nästan blev som en cliffhanger, måste jag bara slänga mig över den tredje delen i denna serie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s