Publicerad i Recensioner 2020

Recension – De Trasiga Flickorna

1950: I Vermont finns en herrgård som kallas Idlewild Hall. Här drivs ett hem för oönskade flickor, och fyra av dem är vänner som delar allt med varandra: både hemligheter och rädslan för Mary Hand, damen som sägs hemsöka det gamla huset. Men en dag försvinner en av flickorna spårlöst.

2014: Det har gått tjugo år sedan journalisten Fiona Sheridans syster mördades, på Idlewild Halls ägor. Men när ytterligare en kropp hittas börjar Fiona tvivla på att den påstådde mördaren, som fortfarande sitter fängslad, verkligen är skyldig. 


Jag köpte hem den här boken på ett julmingel hos Printz Publishing förra året och var så taggad på att läsa den under en stormig höstmånad och nu när jag har läst den måste jag erkänna att denna bok inte var något för mig. Missförstå mig rätt jag tyckte om den och deckar delen av boken men jag var för ofokuserad för att orka hänga med i de olika karaktärerna från olika tider och när dem började blanda in det paranormala i det hela tappade jag intresset helt tyvärr. Men en bra bok som absolut passar andra som gillar den här typen av berättelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s