Publicerad i Okategoriserade

Påskläsutmaningen är avslutad: Resultat

Då har årets påskläsutmaning avslutats och precis som jag misstänkte så gick det lugnt till för min del. Med huvudvärk så blev det färre tillfällen att orka ta itu med böckerna men jag är glad över att ha lyckats så väl som jag trots det gjorde.

Dag 1: Jag avslutade 2 påbörjade böcker (You & Fränder) och läste sammanlagt 274 sidor. 

Dag 2: Jag påbörjade samt avslutade Julie & The Phantoms som var 201 sidor lång. Sedan påbörjade jag samt avslutade Dagbok för alla mina fans: Gregs Bravader som var 224 sidor lång. Jag började även läsa en efterlängtad bok An Assassins Guide to Love & Treason och hann läsa 5 sidor i den. Så sammanlagt idag har jag läst 430 sidor.

Dag 3: En dag med enorm huvudvärk så jag lyssnade på Ljusnan Du Mörka och barnboken Alla tiders Stockholm samt läste lite fler sidor i An Assassins Guide to Love & Treason och hann läsa sammanlagt 90 sidor under dagen.

Dag 4: Fortsatte att läsa i An Assasins Guide to Love & Treason, läste hela grafiska romanen Saga: Volume 1 (176 sidor) och fortsatte med Ljusnan Du Mörka. Sammanlagt läste jag 333 sidor.

Så under påskläsutmaningen 2021 har jag hunnit med att läsa: 274 + 430 + 90 + 333 = 1127 sidor inte illa om jag får säga det själv

Hur gick läsutmaningen för er?

2 reaktioner till “Påskläsutmaningen är avslutad: Resultat

  1. Tack för du var med, tänk på att använda InkLinkz när du lägger din länk, så smidigt. Hoppas din huvudvärk gått över, ett elände ju.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s