Publicerad i Recensioner 2021

Vår vid Sommen

Majlis lever i sorg efter sin man Nils som nyligen avlidit. Hon känner sig ensam och instängd i villan i Tranås och kan inte gå ut på stan utan att kvävas av alla människor, alla är de på väg någonstans, deras liv bara fortsätter medan hennes har stannat. Kanske vore det bättre att flytta ut till sommarstugan permanent? Hon känner ju Disa på Svalarps gård, så helt ensamt blir det inte.

Sagt och gjort, Majlis flyttar, men livet på landet är tuffare än hon tänkt sig och för första gången på 35 år måste hon ta itu med allt själv. Dessutom verkar Nils ha haft hemligheter för henne, det känns inte alls bra.

Och bina, vad i hela friden ska hon ta sig till med dem?

Den här boken innehåller en del tunga ämnen, men är trots det även lite mysig. Huvudkaraktärerna från tidigare böckerna om Sommen är med i denna, vilket jag gillade. Även i denna så försöker huvudkaraktären (Majlis) hitta vad hon ska göra framöver. Majlis blir inte glad över hemligheterna hon tror sig ha avslöjat, men är allt verkligen som hon först tror? De här böckerna är riktiga feelgoodböcker som jag kan rekommendera om man vill ha något mysigt där en kvinna hittar en ny väg i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s