Publicerad i Recensioner 2022

Jag är inte perfekt, tyvärr

Jag är inte perfekt, tyvärr är en kombinerad dagbok, peppbok och självhjälpsbok. Med humor, allvar och en stor dos självironi blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt: berättelser, råd och actionplaner att ta till hjälp när ångesten slår till eller kraven på perfektion och lycka känns oöverstigliga.

Tanken med den här boken är att du ska kunna ha den i din väska eller på ditt sängbord. Min dröm är att du ska finna styrka i mina ord och det jag har att dela med mig av. Kanske kan min ångest hjälpa dig att minska din. Jag har fyllt boken med små historier ur mitt eget liv. Saker som jag har upplevt och situationer som har förändrat mig. Jag har också samlat mina bästa verktyg. För ett par år sedan sprang jag in i något som liknade en vägg och efter det bestämde jag mig. Jag ville leva ett liv där jag kände mig stark, värdefull och lycklig, inte liten, rädd och svag.

Jag älskar mantrat som den här titeln är, jag är inte perfekt tyvärr. Tänk om man bara vågade säga det lite oftare. Att man vågade säga ifrån att det är lite mycket just nu och våga bromsa innan stressen tar överhanden. Det är något jag själv måste bli bättre på. Att våga prioritera livet och inte bara karriären var något jag kände träffade mitt i prick. Den här boken var bättre än vad jag trodde och jag lyssnade på ljudboken som författaren själv har läst in. Vilket var helt rätt sätt för mig att läsa den här boken. Den har stått i bokhyllan något år, men det var när jag startade ljudboken som jag verkligen fastnade i den. Höll jag med om allting? Nja… men mycket var ändå tänkvärt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s