Publicerad i Book Haul

Nytt i bokhyllan – Julafton & December eftersläntrare

Våra bokhyllor har fått påfyllning, dels var tomten snäll och gav oss lite böcker och sen har vi även köpt några. 2022 var ändå ett bra bokår, eller vad säger ni? Har ni läst någon av dessa som ni kan rekommendera lite extra? Nu ser vi fram emot att förhoppningsvis läsa dessa under 2023.

Lena
Jag måste ha varit väldigt snäll förra året då jag av Pernilla fick de båda avslutande delarna i Fredrik Backmans Björnstad serie samt Britt-Marie var här.

Sedan kom äntligen den tredje och sista delen i Shadow & Bone triologin, som jag har längtat!

Pernilla

För en del av julklappspengarna så beställde jag hem 10-års jubileumsutgåvan av En man som heter Ove när den var på extrapris vid jul. Fredrik Backman är nämligen en av mina absoluta favoritförfattare. I samma beställning fick Mannen som dog två gånger följa med, för den har jag velat läsa ända sen jag läste Torsdagsmordklubben och nu var den på mellandagsrean och billigare i inbundet än i pocket.

Jag måste ha varit väldigt snäll ifjol för Lena gav mig inte mindre än tre böcker i julklapp. Tack vännen! The Girl Who Drank the Moon, It Happened One Summer och Before the Coffee Gets Cold. Jag har hört väldigt mycket positivt om alla tre så jag ser fram emot att läsa dem.

Jag hade även turen på min sida och vann några tävlingar. Dels vann jag Musse & Helium: Mysteriet med hålet i väggen hos Älskar att läsa på Instagram som hon hade i samarbete med Musse & Helium. Hos Läsdagbok vann jag en av luckorna i hennes julkalender och då fick jag hem ett jättefint bokmärke med Lilla My.

Hos Systrarna Boktokiga och Adlibris vann jag presentkort på Adlibris och de använde jag när jag beställde The Song of Achilles, Tomtemaskinen och 10 Things I Hate About Pinky. Tre böcker som har stått på min önskelista länge och jag passade på att välja min favoritutgåva av The Song of Achilles (10-årsjubileumsutgåvan) nu när jag hade presentkort. Pettson & Findus är barndomsfavoriter och Tomtemaskinen har jag inte läst (däremot har jag sett om den julkalendern ett antal gånger) och jag har gillat de tidigare böckerna i ”serien” om Dimple & Rishi och deras vänner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s