Publicerad i Book Haul

Nytt i Hyllan – Januari 2023

Då var det dags att skriva årets första inlägg med nyinflyttade böcker i våra bokhyllor, för trots att vi inte ska köpa några så landar det alltid någon i postlådan på något magiskt sätt haha. Så låt oss kika på vad som flyttat hem till oss den senaste tiden…

Lena

Först ut kommer Januari månads val från Bookie. Jag har varit så nyfiken på att läsa något från Candice Carty-Williams väldigt länge nu och att den här boken kom med en fniss varning gjorde ju att det blev ett självklart val!

Härnäst kommer ett spontant inköp från I LAV LIT boxen. Jag såg endast omslaget till den här boken och den gjorde mig så sjukt nyfiken på vad boken skulle handla om så jag beställde hem en box. Som alltid kommer varje box med fina presenter.


Sedan anlände äntligen del 2 av den exlusiva Bridgerton boxen från Once Upon A Book Club box. Jag ser fram emot att få fortsätta läsa serien och längst med vägen få öppna presenter!

Pernilla

Jag beställde hem Talia Hibberts nya bok, som är en bok för unga vuxna. Jag läste och gillade hennes trilogi om systrarna Brown, så när jag såg att hon kommit ut med en ny bok så klickade jag hem den. Den verkar vara friends to enemies to lovers 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s