Högländarens Återkomst

Sex år har gått sedan Alsdhair Ross bannlystes från den förmögne godsägaren lord Munros marker för att ha uppvaktat dennes dotter.
Nu är han tillbaka, men borta är den upproriske ynglingen. År av hårt arbete har format Alsdhair till en bister och bestämd man. En man som beslutat sig för att återvända till sina hemtrakter för att reda ut ouppklarade saker från förr.

9789164095695

Alsdhair reser tillbaka till Skottland för att göra upp om sitt förflutnas spöken. Han träffar sin ungdoms kärlek och gör allt för att hålla sig borta från henne, det var inte därför han kom tillbaka. Eller? Detta är en typisk Harlequin bok med ett typiskt lyckligt slut men det var en mysig stunds läsning och jag ångrar det inte för en sekund. Lite kul att den utspelar sig under samma tid som Outlander serien och att vissa namn även nämns här. Söker du en fin kärlekssaga med upp och ner känslor så är detta en bok för dig. Jag gillade den mer än vad jag trodde att jag skulle göra faktiskt. Även om del 1 (fristående serie) var mycket bättre. Men perfekt sommarläsning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s